image description

Blik op werk

TerraStart heeft het Blik op Werk Keurmerk, een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut dat er naar streeft dat alle inwoners van Nederland, die willen en kunnen werken, ook een eerlijke kans krijgen op gezond werk. Ieder jaar is er een controle om te onderzoeken of TerraStart voldoet aan de eisen om de juiste kwaliteit te kunnen blijven bieden aan deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers. 

Tijdens een controle wordt er gekeken naar verschillende onderdelen: kwaliteit van de organisatie en het personeel, waarborgen van privacy, het managen van klachten, enz. Daarnaast is het aantal trajecten, sociale activering, kwaliteit van de cijfers, participatie en tevredenheid van de deelnemers aan bod gekomen. 

Uitkomst van de meest recente controle in 2023: vier sterren!  "Natuurlijk is het altijd weer een spannend moment als er een audit is. Vier sterren is natuurlijk een prachtig compliment. Het motiveert en stimuleert ons zeer en helpt ons om de juiste blik op werk te houden”, legt Rob Schipper van TerraStart uit.