image description

Voor wie

TerraStart is er voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. Je ontvangt bijvoorbeeld een uitkering (zoals Wajong), je komt vanuit een praktijkschool of een school voor speciaal onderwijs of je woont bij een zorginstelling en je wilt graag aan het werk.

Bij TerraStart helpen we je om een baan te vinden. Dit doen wij door het zoeken naar een baan die bij jou past en jou tijdens het traject te begeleiden op je werkplek. Daarnaast volg je ongeveer een jaar lang eenmaal per week een opleiding, die er op gericht is om te kunnen werken op assistent niveau. 

Met TerraStart kun je aan het werk bij een bedrijf in de groene sector, zoals bijvoorbeeld een hovenier of groenvoorzieningsbedrijf, maar ook bij een bloemist of boerenbedrijf. Samen met jou kijken we naar wat er bij jou past en wat je leuk vindt. Het belangrijkste is dat je zelf graag wilt en dan zijn wij er om jou te helpen!

Is een TerraStart traject iets voor jou?

We gaan graag eens met je in gesprek. Je kunt een vrijblijvend een kennismakingsgesprek krijgen met een jobcoach. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met (050) 368 23 90 of 06-23 96 38 69 , maar je kunt ook een mail sturen naar info@terrastart.nl.